Historie / filosofie

Historie

Historie-Bosch-Car-Service-Auto-Pippel.png

Auto Pippel B.V. is opgericht in oktober 1983.
In een klein schuurtje bij de ouderlijke boerderij werd begonnen met het repareren, onderhouden en verkopen van personenauto’s. In mei 1988 werd een nieuwe showroom en werkplaats van totaal 525 m2 geopend aan de Marijkestraat in Haaften.

 

De klantenkring groeide en na acht jaar was ook dit pand te klein om nog efficiënt te kunnen werken. Uiteindelijk werd het huidige bedrijf gebouwd op het nieuwe industrieterrein ’t Overrijke in Haaften. Daar werd in 1997 een showroom, werkplaats en autowasserette van totaal ruim 1300 m2 geopend. Dit ruim opgezet en onafhankelijke autobedrijf is één van de grotere in de regio en voldoet nog steeds ruimschoots aan de eisen van deze tijd.

 

Filosofie

Filosofie-Bosch-Car-Service-Auto-Pippel.jpg

Onze filosofie is duidelijk, als u tevreden bent zijn wij ook tevreden! Daarom doen wij er alles aan om u tevreden te stellen. Dit kunt u merken aan onze snelle service, het persoonlijke contact dat wij met u hebben en de gemoedelijke sfeer binnen ons bedrijf. Daarbij komt dat kwaliteit voorop staat bij al onze producten en diensten die wij leveren. U kunt bij ons terecht voor alles wat met uw auto te maken heeft.

In het kort gezegd: Wij doen ALLES voor u en uw auto.